De Cultuur-Historische Vereniging "Oud Lisse" (hierna ook VOL genoemd) beheert een beeldbank met foto's. Heeft u belangstelling voor een afdruk of digitale kopie van een of meer foto's uit de beeldbank, dan kunt u die afdruk(ken) door middel van dit formulier bestellen. Hiervoor worden onkosten in rekening gebracht, die komen ten goede aan de verder uitbouw van de beeldbank. De onkosten bedragen € 5 per afdruk/kopie voor leden en € 7,50 per afdruk/kopie voor niet-leden. Na ontvangst van het door u ingevulde formulier wordt contact met u opgenomen ten behoeve van de betaling en aflevering.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Ik ben lid van de VOL

Geef hieronder de nummers van de foto's waarvan u een afdruk of digitale kopie wilt hebben. Een fotonummer bestaat uit een F gevolgd door vijf cijfers, bijvoorbeeld F04483. Wilt u meer dan 1 foto, druk dan op de '+' aan het eind van de regel zodat een nieuw regel ontstaat. Geef ook aan voor welk doel u de foto's wilt gebruiken.

Lijst van te bestellen foto's
Fotonummer
Aantal
Afdruk of digitale kopie
 

Voorwaarden

  • Foto's worden afgedrukt op formaat 10x15 cm (wilt u andere afmetingen, neem dan contact met ons op via het contactformulier)
  • Het is ontvanger niet toegestaan om de foto's te kopiëren of op enige manier te verspreiden, digitaal of fysiek, anders dan voor het hiervoor aangegeven gebruiksdoel
  • In het geval dat foto's gepubliceerd worden, zal vermeld worden dat zij ter beschikking zijn gesteld door de Cultuur-Historische Vereniging " Oud Lisse"
  • De VOL kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor claims m.b.t. inbreuk op auteursrechten in relatie tot de betreffende beelden.
Akkoord met voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.